فهرست مطالب
- سقف کاذب چیست؟
- بازسازی و طراحی دکوراسیون با سقف کاذب
- نمونه کار، ایده و عکس سقف کاذب کیان دکور
- بررسی ویژگیهای سقف کاذب
- مزایای استفاده از سقف کاذب در طراحی داخلی
- نصب سقف کاذب
- انواع سقف های کاذب
- سقف کاذب رابیتس
- سقف کاذب چوبی
- سقف کاذب آلومینیوم
- سقف کاذب شیشه ای
- سقف کاذب طلقی
- سقف کاذب آکوستیک
- سقف کاذب مشبک PVC
- سقف کاذب کناف
- سقف کاذب ساده
- مزایای سقف کاذب ساده
- مشاوره رایگان
- سوالات متداول در مورد سقف کاذب
- چگونه خدمات سقف کاذب نزدیک خود را ارزیابی کنم؟
- آیا به طراحان سقف کاذب حرفه ای نیاز دارید؟
- هزینه سقف کاذب چقدر است؟
- معایب سقف مدل کاذب چیست؟
- آیا این مدل سقف به هر نوع تعمیر و نگهداری نیاز دارد؟
سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب نوعی سازه یا متریال است که امروزه به وفور در طراحی داخلی ساختمان ها استفاده می شود. این سقف نوعی سقف ثانویه بود که در قسمت پایین سقف اصلی اجرا می گردد. سقف های کاذب به دلیل ویژگی های خاص و زیبایی ظاهری می توانند جلوه ای جدید را به فضای داخلی ساختمان ها بدهند. از این رو مورد توجه بسیاری از معماران و مالکان ساختمان ها هستند و می توان در بخشهای مختلف اعم از سرویس بهداشتی، استخر، پارکینگ، پذیرایی، آشپزخانه و…. از آن ها استفاده کرد.
این نوع سقف ها تنها برای ساختمان های مسکونی مناسب نبوده و می توان برای مکان های دیگری همانند ساختمان های اداری، تجاری، سالن تئاتر و سالن اجتماعات نیز مورد استفاده قرار بگیرد. این سقف ها را می توان در مدل ها و رنگ های متنوعی با توجه به سلیقه و سبک دکوراسیون داخلی انتخاب کرد. اندازه و ابعاد سقف های کاذب نیز به شکل متفاوتی بوده و اکثر آن ها با فاصله ۸ اینچ از سقف اصلی اجرا می شود. به منظور کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع این سقف پیشنهاد می شود در ادامه با ما همراه باشید.
بازسازی و طراحی دکوراسیون با سقف کاذب
به طور کلی سقف کاذب می تواند یک سازه کامل کننده دکوراسیون داخلی باشد. این سازه همانند دیگر بخش هایی که در دکوراسیون داخلی نقش مهمی را در زیبایی بصری ساختمان ایفا می کند. با به کارگیری گچ بریهای نازک و ظریف می توان نمای این نوع سقف را تا حد بسیارتر زیباتر کرد. حتی برای بازسازی خانه های قدیمی نیز این سقف کاربردی بوده و تأثیر زیادی در نمای داخل ساختمان خواهد داشت. به منظور انتخاب سقف کاذب در دکوراسیون داخلی لازم بوده تا در ابتدا رنگ مورد نظر خود را مشخص کنید. برای انتخاب رنگ نیز بهتر است در وهله اول به سایر المان های ساختمان و همچنین وسایل محیط توجه کنید. البته توجه به ترکیب نور و رنگ نیز در انتفاع انتخاب نوع سقف و مدل آن دارای تأثیر بسیار زیاد است. می توان گفت با اجرای سقف کاذب در محیطی همانند آشپزخانه شما می توانید سقف را به شکل زیبا و خاصی به منزل بتابانید. طراحان داخلی به بر این عقیده هستند که سقف کاذب با وجود هزینه های اجرایی مناسب می تواند در زیبایی هر چه بیشتر منزل و یا محیط های کاری تأثیر زیادی داشته باشد.
نمونه کار، ایده و عکس سقف کاذب کیان دکور
در تصاویر زیر می توانید نمونه کارهای کیان دکور را مشاهده نمایید. همچنین برای مشاهده نمونه های بیشتر می توانید به آدرس اینستاگرام کیان دکور مراجعه نمایید. ما قبل ازطراحی و اجرا و نصب سقف کاذب کناف به شما مشاوره رایگان می دهید. مشاوره های رایگان به شما کمک می کند تا بهترین طرح را متناسب با مکان مورد نظرتان ایجاد کنید. حتی اگر نمونه ای مد نظر دارید برای ما ارسال کنید تا با توجه به منزتان بگوییم برای خانه شما این نوع طرح مناسب است یا خیر.
بررسی ویژگیهای سقف کاذب
سقف کاذب علاوه بر اینکه دارای جنبه زیبایی بالایی بوده و می تواند تأثیر بسزایی در دکوراسیون داخلی داشته باشد، دارای ویژگی های دیگری نیز بود که عبارتند از:
- مواد اولیه در این سازه مقاومت بالایی دربرابر حرارت بالا و آتش سوزی دارد. برخی از متریال به کاررفته در این سقف تا حدود ۴ ساعت نیز در برابر آتش سوزی مقاومت داشته و آسیبی نمی بینند.
- متریالی که در این سقف ها استفاده می شود، بهعنوان عایق حرارتی عمل کرده و در جلوگیری از هدر رفتن انرژی نیز مفید خواهند بود.
- همچنین به دلیل قرار گرفتن میان فضای اتاق تبادل گرما میان محیط بیرون و داخل نیز جلوگیری خواهد کرد.
- سقف کاذب که با استفاده از متریال نظیر بتن و چوب و آجر به ساخت می رسد و عایق خوبی برای صدا نیز به شمار می رود.
- ترکیب گچ با مواد مصنوعی باعث شده تا این سقف به عنوان عایق صوتی عمل کند.
- سقف کاذب گچی نیز دارای وزن سبک بوده و وزن آن حدود یک هشتم سایر مدل ها است.
- استفاده از این سقف ها امکان پارتیشن بندی فضای سقف را ممکن کرده و به دلیل وجود تنوع در شکل و اندازه و انتخابی بسیار عالی برای طراحی داخلی است. نصب سقف کاذب زمان بسیار کمی را برده و اجرای آن با سهولت انجام می شود.
مزایای استفاده از سقف کاذب در طراحی داخلی
سقف کاذب بهعنوان یک پوشش مدرن روی کار آمده و روز به روز به طرفداران آنها اضافه می شود. این سقف دارای مزایای متعددی بوده که عبارتند از:
- دارای قابلیت جابجایی
- امکان ایجاد نورپردازی با استفاده از سقف کاذب در مدلهای متنوع
- اجرای درست و کمک به صرفه جویی در انرژی
- امکان عملکرد بهعنوان عایق صوتی و حرارتی
نصب سقف کاذب
به منظور نصب سقف کاذب لازم است تا از یک تیم مجرب کمک بگیرید. در واقع نصب این سازه با استفاده از روش های استاندارد توسط افراد حرفه ای صورتگرفته تا بتواند در تکمیل زیبایی دکوراسیون داخلی تأثیر داشته باشد. این سقف از زیرمجموعه های دکوراسیون داخلی و بازسازی ساختمان به شمار می رود. افرادی که در این زمینه متخصص هستند انواع سقف های کاذب کناف چوبی و غیره را به روش های مختلفی نصب می کنند. نصب این نوع سازه با توجه به اسکلت ساختمان صورت می گیرد. مهم ترین مصالحی که برای اجرای سقف های کاذب استفاده می شود، عبارتند از:
- گچ، چوب
- آلومینیوم
- پی وی سی
- فلز
- شیشه
- کامپوزیت
- آهن
انواع سقف های کاذب
سقف های کاذب علاوهبر زیبایی و ویژگیهای متعددی که دارند، ازنظر متریال و کاربرد نیز دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه به هر یک از آن ها اشاره می کنیم.
سقف کاذب رابیتس
سقف کاذب رابیتس از جمله سقف های کاذب بوده که قدیمیتر هستند و در دکوراسیون داخلی به وفور استفاده می شوند. رابیتس به سقف کناف شباهت داشت اما نصب و اجرای آن به شکل متفاوتی در مراحل نازک سازی اجرا می شود. چرا که بعد ساخت و ساز نمی توان آن ها را اجرا کرد. جهت اجرای سقف های رابیتس ابتدا میلگرد ها به سقف جوش داده شده و سپس فویل های رابیتس را نیز به میلگردها متصل می شود. مدت زمان اجرای این نوع سقف نیز نه خیلی کم بود و نه خیلی زیاد؛ در از پایان کار جوشکاری محل گچ کاری شروع می شود.
سقف کاذب چوبی
یکی دیگر از انواع سقفهای کاذب، سقف کاذب چوبی بوده که به ب هدلیل ظاهری زیبا و جلوهای گرم در ساختمان ها استفاده می شود. این نوع سقف کاملاً از جنس چوب بوده و در سبکهای دکوراسیون دکوراسیون داخلی مختلف مورد استفاده قرار گیرد. سقف چوبی دارای ویژگی هایی بوده و نمی توان گفت که محدودیت خاصی برای اجرا دارند. به طور مثال امکان پنهان سازی تأسیسات در سقف های چوبی وجود داشته و اجرای نورپردازی در مدلهای مختلف نیز در این نوع سقف ها به بهترین شکل ممکن انجام می شود
سقف کاذب آلومینیوم
سقف آلومینیومی نوعی دیگر از سقفهای کاذب بوده که من بیشترین بخش آن از آلومینیوم است. این سقف دارای سطحی کاملاً یکپارچه بوده و در برابر عوامل همانند ضربه و تغییرات دمایی مقاومت بالایی دارد. در سقف کاذب آلومینیوم با استفاده از ورق های گالوانیزه اتصالات را انجام می دهند. سقف کاذب آلومینیومی در ابعاد ۶۰ در ۶۰ یا ۳۰ در ۳۰ به بازار عرضه می شود. در این نوع سقف پنهان سازی تأسیسات به خوبی صورت می گیرد.
سقف کاذب شیشه ای
شکل شیشه ازجمله متریالی بود که برای سقف کاذب استفاده می شود. به سقفهای کاذبی که تماماً از شیشه هستند، سقف کاذب شیشه ای گفته می شود.این نوع سقف ها دارای مدلهای متنوع بود که در دکوراسیون داخلی به وفور استفاده می شوند. در اکثر فضاهایی که به نور زیاد نیاز بوده و کمبود نور وجود دارد، از این نوع سقف بهترین انتخاب حساب می آید. استفاده از شیشه در سقف کاذب در بخشهایی همانند اتاق تی وی، پذیرایی و آشپزخانه نور مورد نظر نور کافی را فراهم می کند. همچنین این نوع سقف ها برای نورپردازی دارای ظاهر بسیار خاص و شیک هستند. از سقف کاذب شیشه ای در لابی هتل و رستوران های لوکس نیز استفاده می شود.
سقف کاذب طلقی
به منظور نصب سقف کاذب طلقی لازم است ابتدا منبع نور نصب کرده و سپس سازه ها برای زیرسازی اجرا شود. ضخامت ورقه های طلقی برای سقف کاذب معمولاً معمولاً اندازه ای میان۶/۱ تا پنج۵ میلی متر را دارد. از جمله بهترین مکان هایی که میتوان از سقف کاذب طلقی استفاده کرد می توان به سرویس بهداشتی، حمام، فروشگاه و لابی اشاره کرد.
سقف کاذب آکوستیک
سقف کاذب آکوستیک یکی دیگر از سقف های عایق سقفهای پرکاربرد بود که به عنوان عایق صوت عمل می کند. همچنین از انتقال صدا به بیرون و یا انتقال صدا از بیرون به داخل جلوگیری می کند. از این رو میتواند برای دکوراسیون داخلی گزینه مناسبی باشد. نصب این سقف بسیار آسان بوده و در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد. بهترین مکانها برای نصب سقف کاذب آکوستیک سالن های تئاتر، سینما، محیط های آموزشی مساجد و… است.
سقف کاذب مشبک PVC
ازجمله دیگر متداول ترین انواع سقف کاذب می توان به سقف کاذب PVC مشبک اشاره کرد که به شکل شبکه ای اجرا می شود. این سقف از متصل شدن سپرها ایجاد می شود. در واقع سقف کاذب مشبک PVC از اتصال متریال مختلفی ایجاد شد که مهم ترین آن ها در آشپزخانه سرویس بهداشتی و مراکز تجاری بیشترین کاربرد را دارد و میتوان نورپردازی را به شکل های مختلف در آن انجام داد. این مدل مقاومت بالایی در برابر عوامل همانند رطوبت و حرارت داشته دارد.
سقف کاذب کناف
سقف کاذب کناف نیز جزء پرکاربردترین انواع سقف بوده که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. سقف های کناف نوع پوشش گچی بوده که برای نخستین بار توسط یکی از شرکتهای آلمانی به تولید رسیده است. این نوع سقف ها در دو مدل مشبک و طرح دار و تولید می رسند که هر یک دارای ویژه گی های مختص به خود می باشد. ویژگیهای سقف کاذب کناف عبارتند از:
- مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت
- امکان پنهان سازی تأسیسات
- عایق صوتی و حرارتی
- مقاومت بالا در برابر زلزله
- اجرایی راحت
- ایمنی بالا
- زیباسازی فضای داخلی
- عدم نیاز به جوشکاری
- وزن سبک و انعطافپذیری بالا
سقف کاذب ساده
سقف های کاذب ساده علاوه بر جنبه زیبایی ساختمانها کاربرد های مختلف و زیاد دیگری نیز دارند. در واقع با استفاده از این سقفها میتوان هر نوع نورپردازی یا فرم دهی به سقف ساختمان را انجام داد. از طرفی با استفاده از این سقفها میتوان سقف ساختمانها را بلندتر یا کوتاهتر نشان داد. در بعضی از مواقع از این سقفها به جای پوشش دهی قسمتهایی از سقف که دچار تخریب یا خرابی هستند استفاده میشود.سقف های کاذب ساده انواع مختلفی دارند بعضی از آنها را میتوان به صورت کامل بر روی سقف اصلی فیکس کرد و بعضی از آنها را نیز را میتوان به صورت معلق قرار داد. یکی دیگر از ویژگیهای این سقف این است که میتوانند عایق هوای سرد یا گرم باشند. همچنین این سقفها میتوانند عایق صدا نیز باشند به همین دلیل است که اگر به استودیوهای ضبط مراجعه کرده باشید حتما با این سقفهای کاذب روبرو شدهاید.
همانطور که در بالاتر در مورد آن صحبت کردیم سقفهای کاذب انواع مختلفی دارند. یکی از این سقفهای کاذب پرطرفدار سقف کاذب ساده است. سقفهای کاذب ساده هم میتوانند یک پوشش دهنده عیوب و اشکالات سقف باشند هم میتوانند در عین سادگی فضای ساختمان را تغییر بدهند و هم با استفاده از آنها می توان یک طراحی نور پردازی جدید به ساختمان اضافه کرد. درست است که امروزه سقفهای کاذب متنوعی که بسیاری از آنها دارای طرح و نقشهای زیادی هستند در بازار موجود است، اما این موضوع را به خاطر داشته باشید که سقفهای ساده به دلیل سادگی و مینیمال بودن همیشه طرفداران خود را دارد و معمولاً قیمت مناسب و ارزانی هم دارد البته این قیمت میتواند با توجه به استحکام و مقاومت مصالح و متریال به کار رفته باشد.
مزایای سقف کاذب ساده
همانطور که در قسمتهای بالا در مورد آن صحبت شد سقفهای کاذب مختلفی در بازار موجود است که هر کدام از آنها ویژگیها و مزایا مخصوص به خود را دارند، پس چرا بهتر است که از سقف ساده استفاده کنیم یا اینکه مزایای سقف کاذب ساده نسبت به دیگر سقفهای کاذب چیست؟ مینیمال و ساده بودن این نوع از سقفهای کاذب باعث میشود که این سقفهای کاذب ساده با هر نوع دکوراسیون داخلی مثل دکوراسیون مدرن، کلاسیک، سنتی و … متناسب باشد و اکثریت افراد آن را بپسندند. از طرفی سقف ساده اجرا و نصب بسیار راحتی دارد به همین دلیل هزینه نصب و اجرایی شدن آنها نیز بسیار پایینتر از سایر سقفها است.
یکی دیگر از ویژگیهای بسیار خوب این نوع از سقفهای کاذب اجرای ساده و قیمت سقف کاذب پایین آن است. در صورتی که بخواهید مدل دیگری از سقف را جایگزین آن کنید میتوانید با کمترین هزینه در کمترین زمان تعویض سقف های کاذب را انجام بدهید.
در مورد سقفهای کاذب به این موضوع توجه کنید که هر سقفی را متناسب با محیط و مکان آن انتخاب کنید. مثلاً معمولا برای سرویس بهداشتی و حتی آشپزخانه از سقفهای pvc استفاده میکنند. مثلاً سقف pvc و سقف کاذب pop آشپزخانه بسیار پر کاربرد است این نوع سقفهای کاذب به دلیل نوع مصالح و متریالی که دارند ضد آب هستند و به همین دلیل دارای طول عمر بالایی میباشند
سوالات متداول در مورد سقف کاذب
برای ارزیابی می توانید کیفیت متریال به کاررفته برای سقف کاذب، نحوه اجرای پروژه، تعهد شرکت اجرا کننده پروژه در تعهد زمانی و… از مهمترین فاکتورهایی است که میزان رضایت مشتریان را افزایش میدهد. هر چه این پارامترها برای مشتریان مطلوب تر و نزدیک به استاندارد باشد طبیعتا نمره قبولی را دریافت می کند.
زمانی که می خواهید اقدام به سفارش ساخت و نصب آن کنید تنها راهی که می تواند اطمینان شما را حاصل کند استفاده از خدمات شرکت های حرفه ای در این زمینه است که نمونه کارهای موفق و نیز رضایت بالای مشتریان را کسب کرده اند.
هزینه های اجرای این سقف بسته به متراژ پروژه، جنس و کیفیت متریال مورد استفاده برای پروژه، دستمزد نصاب و استادکار و… تعیین می شود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۹۱۲۶۲۱۴۶۱۱ تماس بگیرید.
از مهمترین معایبی که می توان برای این سقف برشمرد عبارت است از: کوتاه شدن سقف، کوچک شدن فضای داخلی ساختمان، نگهداری و تعمیرات آن، ضرورت نصب توسط نصاب حرفه ای.
از مهمترین نکات برای نگهداری سقف تمیز نگهداشتن آن است. عدم آسیب و ضربه می تواند تا سالها باعث دوام و ماندگاری این سازه شود.
بدون دیدگاه